Studentenhuis Boerhaavelaan 24

 

Studentenkamer te koop

Op dit moment staat er één kamer in ons huis te koop! Bent u geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.

Mooie, ruime studentenkamer op een steenworp afstand van het Centraal Station Leiden. Ongeveer 2 à 3 minuten lopen naar de supermarkt en winkels. Zeer centraal gelegen, goed bereikbaar met het OV. Het FSW en LUMC liggen naast te deur, maar ook de andere faculteiten zijn goed bereikbaar. Zie de beginpagina van deze website, voor meer informatie over de ligging en bereikbaarheid.

Het is een vriendelijk huis met weinig verplichtingen. Gezamenlijk onderhouden de huisgenoten de tuin en de gedeelde ruimtes. Het betreft een kamer die gekocht wordt, zodat er maandelijks alleen vaste lasten zijn. De kosten voor groot onderhoud worden gezamenlijk gedeeld.

Je betaalt ongeveer € 150,- per maand.

De kamer bevindt zich op de eerste verdieping en je deelt de keuken, badkamer en toilet met twee andere verdiepingsgenoten. Op de begane grond is een (nieuwe) wasmachine en droger, waarvoor je alleen betaalt als je ze gebruikt. Ook is er een afwasmachine op de eerste verdieping.

Jaarlijks is er een huisgenotenvergadering en ieder krijgt af en toe de beurt om het afval aan de straat te zetten. Verder zijn er weinig verplichtingen en je hoeft geen lid te zijn van een studentenvereniging.

Het huis beschikt over een ruime tuin met zwembad, BBQ en een goede Wifi verbinding.

De kamer is erg ruim, wel 32m² en vangt veel licht wegens de glazen balkondeuren. Het heeft een mooi balkon op het zuiden. De kamer is met behulp van een schuifdeur in tweeën te delen en bestaat dan uit een groter deel (2/3 van de ruimte) en een kleiner deel net voor het balkon.

Het plafond bevat authentieke details uit de jaren ’20, zoals sier- en plafondlijsten en er is een mooie kroonluchter geïnstalleerd, zodat de gehele kamer mooi helder verlicht is. De zijmuur heeft een sfeervolle stenen schouw in het midden van de kamer. De plinten en het houtwerk is allemaal in dezelfde klassieke stijl uitgevoerd en het houtwerk aan de buitenmuur is recentelijk geschilderd en bijgewerkt.

De kamer beschikt over een wastafel met kastruimte, stromend water en een spiegelcombinatie met licht. Eventueel kunnen er ook wat meubels overgenomen worden, zoals een sierlijk tweepersoons bed met matras, een klein bureau en een paar kasten.

Voor een bezichtiging kunt u bellen met: 06-14947733

Voor vragen over de kamer kunt u gerust een e-mail sturen naar: siglindeburghouts@gmail.com

Voor specifieke vragen over de organisatie van het huis, kunt u contact opnemen met: boerhaavelaan24@hotmail.com

Posted in Studentenkamer te koop 5 months ago at 15:53.

Add a comment

Comments are closed.